Sari la conținut

Oferta Companii

BURN fitness club susţine un stil de viaţă echilibrat şi sanatos, punând accent pe satisfacţia fiecărui client care ne trece pragul.

Bunăstarea angajaţilor este considerată ca fiind o strategie de creştere a energiei la locul de muncă şi de reducere a timpului pierdut în cadrul programului de lucru.

Pentru că suntem conştienţi de necesitatea unei atmosfere pozitive la locul de muncă, de motivaţia, productivitatea şi concentrarea angajaților, îţi propunem o colaborare menită să îţi aducă beneficiile pe care le doreşti din partea echipei tale: SPORT şi SOCIALIZARE în afara mediului obişnuit de lucru.

Cum contribuie sportul la evoluţia profesională a unui angajat?

Reduce gradul de absenteism. Angajaţii cu o formă fizică bună sunt mai puţin predispuşi la afecţiuni medicale.

Generează un nivel mai ridicat de performanţă. S-a constatat că angajaţii cu o formă fizică bună, au rezultate mai bune.

Dezvoltă spiritul de echipă. Participarea angajatului la astfel de acţiuni sau programe contribuie la îmbunătățirea atmosferei la locul de muncă.

Creşte încrederea în sine. Interacţiunile la care angajatul este predispus în cadrul sălii de sport contribuie la dezvoltarea laturii sociale a acestuia.

Reduce stresul. Sportul este una dintre cele mai eficiente modalităţi de diminuare a stresului.

Previne accidentele de muncă. Exerciţiile fizice regulate reduc riscul rănirii datorită dezvoltării spiritului de observaţie.

Creşte motivaţia. Implicarea companiei tale în astfel de programe transmite angajaţilor un sentiment de preocupare faţă de resursele umane, fapt ce contribuie la creşterea moralului acestora.

Dezvoltă în timp un sistem de recrutare calitativ. Implicarea companiei tale în astfel de programe te ajută la poziţionarea ta pe piaţă şi te ajută să devii alegerea numărul unu a angajaţilor de mare calibru, competenţi şi serioşi.

In funcţie de profilul companiei tale, îţi propunem pachete de preţ şi servicii personalizate care să întrunească caracteristicile nevoilor tale, contactează-ne pentru oferta ta de preţ!