Sari la conținut

BODYART

Andrei Chirila
BODYART este un antrenament holistic funcțional, executat pe saltea cu picioarele goale, care se bazează pe cele cinci elemente (pământ, lemn, foc, metal, apă) din Medicina Tradițională Chinezească.
BODYART este un echilibru perfect intre elemente de forță, flexibilitate, dans, echilibru, respirație și de terapie a spatelui.
În antrenamentul BODYART cel mai important este omul ca un întreg cu o funcționalitate complexă. Pozițiile multiple din BODYART împreună cu tehnicile de respirație, antrenamentul fizic şi relaxarea mentală vor realiza o armonie perfectă. Scopul de bază al antrenamentului BODYART este de a asigura corpului o funcționalitate perfectă cu ajutorul elementelor statice şi dinamice și a jocului dintre tensiune si relaxare din timpul antrenamentului.
Clasele lui Andrei sunt adaptate in permanenta nevoilor participantilor, reusind sa creeze echilibru si sa le insufle acestora atat motivatie in depasirea limitelor mentale si fizice cat si eliberare prin diverse tehnici de relaxare si mediatie. Pentru Andrei BODYART este ”o simfonie de miscari, senzatii si sentimente. E vehiculul ce ma readuce in permanenta acasa la mine, ancora mea in timpul si spatiul prezent.”

BODYART