Sari la conținut

Burn Mărăști

Fenesan Andrei

Fenesan Andrei

INSTRUCTOR FITNESS, ANTRENOR PERSONAL, INSTRUCTOR TRX & INSTRUCTOR CYCLING

Faceți cunoștință cu Fenesan Andrei.
Andrei s-a alăturat echipei Burn în urmă cu 3 ani, făcând parte din echipa Burn Fitness Zorilor iar acum își desfășoară activitatea în locația noastră.
El crede că în momentul în care intri in sala trebuie sa fii conștient de punctul de plecare și să știi foarte bine punctul în care vrei sa ajungi. Doar stabilind un obiectiv clar reușești să fii consecvent iar asta înseamnă totul!
Certificări:
Absolvent al Facultății de Educatie Fizica și Sport din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca
Absolvent al cursului de Instructor Fitness si Personal trainer nivel 1 și 2 in cadrul școlii “ Fitness Scandinavia”
Absolvent al cursului de TRX și SFT in cadrul scolii “Fitness Scandinavia”
Schwinn Cycling bronze level instructor in cadrul scolii “Move on”

ALIN

ALIN

INSTRUCTOR FITNESS, ANTRENOR PERSONAL

Salutări guys, Alin aici, în prezent antrenor/instructor de Fitness în cadrul sălii Burn Fitness Marasti.

Sportul este ceea ce mă reprezintă, toată viața mi-am dedicat-o sportului. Sunt mândru că pot să îndrum alte persoane spre un stil de viață cât mai activ și sănătos.

Sunt de părere că din momentul în care calci intr-o sală de Fitness și începi să conștientizezi că te poți autodepăși nu vei mai vrea să renunți.

Schimbarea începe de la tine, iar eu sunt aici sa te ajut și nu în ultimul rând sunt de părere că a fi om e cel mai important lucru. Abia aștept să ne cunoaștem🙌🏻

benta timea

Benta Timea

PERSONAL TRAINER (FREELANCER)

Fitness-ul pentru mine este un stil de viată si înseamnă mai mult decât ridicatul greutațiilor in sală. Înseamnă: stretching, încălzire, nutriție echilibrată, odihnă și somn de calitate.

Cred că atunci cănd ARĂTI BINE, te SIMTI BINE și ai ÎNCREDERE ÎN TINE, excelezi pe toate planurile vieții.

Îmi place sa ii ajut pe alții sa VADĂ și să SIMTĂ de ce este capabil corpul lor atunci când depun efortul necesar.

Obiectivul meu este să te îndrum să ai un stil de viată sănătos prin exercitiu și nutriție, fapt care va reduce riscul problemelor de sănătate care pot apărea in viitor.

 

Moto: “Strong body, strong mind”

MOCAN DANIEL

MOCAN DANIEL

INSTRUCTOR FITNESS, ANTRENOR PERSONAL

Primul meu contact cu sala a fost acum 4 ani nestiind ca aceasta va urma sa devina pasiunea mea. Obisnuiam sa fiu slab si sa nu imi pese de modul in care arat pana cand am pasit prima data in sala.

Dupa aproximativ 5 luni am inceput sa vad o schimbare destul de mare in oglinda ceea ce m-a facut sa continui. Imi placea mereu sa imi caut eu informatiile si sa imi dau seama ce e bine si ce nu. Cu toate ca nu am cerut ajutorul nimanui am reusit sa progresez mult singur, iar asta m-a facut sa ma gandesc mai mult la oportunitatea de a-i ghida si pe altii sa reuseasca sa isi atinga obiectivele in sala.
Am absolvit cursul de instructor de fitness in cadrul scolii ABC Fitness School, in prezent urmez si un curs de nutritie tot in cadrul scolii lor, iar pe viitor as vrea sa studiez facultatea de kinetoterapie.
Daca doresti si tu sa reusesti sa faci o schimbare nu mai sta pe ganduri si haide sa ne antrenam impreuna pentru a fii sigur ca vei obtine rezultatele dorite intr-un mod placut si eficient pentru tine.

DIANA RUS

DIANA RUS

INSTRUCTOR FITNESS, ANTRENOR PERSONAL

În anul 2022 a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, pe parcursul facultății a obținut și acreditarea ca Antrenor/Instructor de fitness.

Pasiunea pentru sport a determinat-o să ajungă în punctul în care este acum.
A ales acestă carieră din dorința de a ajuta oamenii să își atingă propriile obiective, indiferent de acestea, te invită să parcurgi călătoria în acest domeniu alături de ea și promite că împreună veți face otreabă bună!

macovei tudor

Macavei Tudor

PERSONAL TRAINER (FREELANCER) & instructor YOGA

Cu o bogată experiență în domeniul sportului de performanță. Înainte de a-și dedica pasiunea fitnessului, a fost un sportiv dedicat baschetului, practicând acest sport cu pasiune de la vârsta de 7 ani până la 16 ani.

Cu o carieră de 9 ani în sportul de performanță, a obținut titlul de vicecampion național la nivel juvenil în sezoanele competiționale 2012-2013 și 2013-2014. A fost convocat în anul 2016 la lotul național de baschet masculin U16 pentru pregătirea Campionatului European U16.

Din păcate, a fost forțat să renunțe la baschet din cauza accidentărilor și operațiilor, dar a găsit o nouă pasiune în sala de forță în timpul procesului de recuperare după a doua operație la genunchi.

Cu o experiență de 3 ani ca antrenor începând din iunie 2021, Macavei Tudor a fost și preparator fizic pentru echipa națională de baschet masculin U14 în campania de iarnă din 2021.

Este o persoană sociabilă, plină de umor, și manifestă un interes constant pentru diverse subiecte, având o atitudine deschisă și dorința de a învăța.

Contactați-l astăzi și începeți călătoria către o versiune mai sănătoasă și mai puternică a voastră.