Sari la conținut

Step dance basic

Un stil de aerobic care presupune urcarea si coborarea de pe un postament, miscarea fiind asemanatoare urcarii unor trepte este cea mai simpla definitie a step-aerobicului.

Benefic, in special, pentru tonifierea coapselor si a feselor, in acelasi timp ajutand la arderea grasimilor corporale printr-un ritm cardiac crescut, step-aerobicul este destinat tuturor varstelor si tuturor celor care doresc intr-un timp relativ scurt sa obtina un tonus ridicat, o greutate optima, o armonie in dezvoltarea fizica, o relaxare psihica dupa o zi obositoare de munca sau, de ce nu, un timp in care sa socializezi si sa demonstrezi cercului tau de prieteni ca, odata luata o hotarare, aceasta va fi pe o perioada lunga de timp.

Si ce daca prietena ta cea mai buna, mama sau sotul tau nu te sustin in efortul tau de a demonstra ca esti o persoana energica, dornica de a-ti forma sau pastra o silueta cu care sa te mandresti? Vei gasi sprijin in viitoarele tale prietene de la cursul de step-aerobic si vei vedea ca, daca uneori coregrafia pare ca este potrivnica picioarelor tale, ca uneori dreapta este si spre stanga, finalul efortului tau va fi spectaculos !

Si ce castig valoros vei avea ? O silueta de top model, sau poate o sanatate de fier, sau poate o aventura cu acel cineva pe care demult doresti sa-l cuceresti. Toate sunt posibile. Ceea ce este sigur este ca, sportul practicat de tine, este cu tinta fixa. Hotaraste care-ti sunt prioritatile si lupta pentru ele.

step